A+ A A-

Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\SiteApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/metsatie/public_html/templates/gk_publisher/lib/framework/helper.layout.php on line 115

Deprecated: Non-static method Joomla\CMS\Application\CMSApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/metsatie/public_html/libraries/src/Application/SiteApplication.php on line 275
IILIJÄRVEN PIITU

IILIJÄRVEN PIITU "Piitu"

-Näyttelyistä 2X SERT 2X ROP

-Silmät tutkittu terveet 05-17

-Lonkat C/D

 

Piitu on oman uroksemme Turon tytär. Koska Turo oli jo yhdeksän vuotias kun Piitu syntyi oli aika ottaa laumaamme uusi karhukoira kasvamaan ja mikäpä sen parempi valinta kuin oman, hyväksi tiedetyn uroksen jälkeläinen. Piitun emää ei ole juuri metsällä tai kokeissa käytetty, samoin kuin emänemää. Emänemän tiedämme kuitenkin toimivaksi koiraksi ja kun  sukutaulussa kaikki muut ovat vähintäänkin muoto-, suurin osa käyttövalioita, on meillä usko Piitun kykyihin ja taustoihin kova. Nähtäväksi jää millaiset ominaisuudet tytölle kehittyy. Toivomme että Piitu olisi perinyt molemmilta vanhemmiltaan ainakin kovan haukkutiheyden.

Ensimmäisten kokemusten myötä Piitu vaikuttaa vilkkaalle ja vahvahermoiselle pennulle. Tästä on kiva alkaa työtämään uutta metsästyskaveria seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi. Saattaapa Piitua kehissäkin nähdä jos kehitys jatkuu samanmoisena :)

Ensimmäisenä syksynään Piitu alkoi toimia vakuuttavasti vasta hirvilupien loputtua, joten kaatoja sille ei vielä saatu, mutta vallan lupaavia hirvityöskentelyjä kuitenkin. Toista syksyä innolla odottaen..

Isä

C.I.B FI KVA FI MVA LT MVA KORPIRITARIN TURO FIN50562/06

Emä

KIIRA FIN18037/07

sukoka2  kennelliitto-300x67