A+ A A-

KÄÄPIÖPINSERI

 

cajuncoronado

 

 

 

 

H-PENTUE SYNTYNYT 11.1.2018 ,  KAKSI UROSTA JA KAKSI NARTTUA. 

 Pentue alustavasti varattu. Toisen tytön tilannetta katsomme myöhemmin jääkö kotiin vai vapautuuko myyntiin.

 

Emä:  C.I.B FI MVA LV MVA  EE MVA  LT MVA BALT MVA SE MVA EE JMVA LT JMVA RU JMVA LT JV-16 EE-16 FINNSIEGER A'DREAMS BLACK XENJA "Ceri"

 

Cerin sivulle

Ceri tietokannassa

 

ceri kaspuoli

 

 Silmät: terveet

Polvet: 0/0

Näyttelyistä: mm Suomen muotovalio

Koko 28cm

MH suoritettu

 

 

Isä: C.I.B,  RU MVA, HU MVA, FI MVA SE MVA EE MVA LT MVA  EE JMVA LV JMVA LT JMVA RU JMVA BALT JMVA LV JV-16 METSÄTIEN MINI CORONADO "Onni"

Onni tietokannassa

onni pose kaksi

onni istuu

Silmät: terveet

Polvet: 0/0

HD A/A

ED 0/0

SP0 (puhdas)

LTV0 (normaali)

Sydän tutkittu 3.10.2017; terve

MH luonnekuvaus suoritettu

Koko 32cm

Näyttelyistä mm Suomen muotovalio

 

 

Tässä minun kääpiöpinseri dream team <3 Nämä kaksi kääpiöpinseriä ovat sellaisia jollaisen koiran haluan omistaa. Molemmat ihmiselle avoimia, tasapainoisia kääpiöpinsereitä, jotka tulevat loistavasti toimeen myös lasten kanssa. Olen matkustanut näiden kahden kanssa ympäri pohjoismaita ja baltiaa ja koskaan niiden käytöstä ei ole tarvinnut hävetä. Ne eivät turhaa piippaa, eivätkä räksytä. Onni on luonteeltaan vilkkaampi ja sitä tasapainottaa rauhallisempi Ceri.

 

Sopivan kodin löytyessä narttupennun sijoitus mahdollista.

Tulevan pentueen sukutaulu

 

*Molemmat vanhemmat vahvistusta vailla C.I.B

..............................................................................................................

 

UUTA KOTIA ETSII METSÄTIEN MINI ABSOLUT "PÄTKIS"

Pätkis on toukokuussa 5-vuotta täyttävä kääpiöpoika joka etsii uutta kotia omistajansa pahentuneen astman takia. Pätkis ei ole ns ongelmakoira. Se on sisäsiisti, ei räyhää remmissä ja tulee toimen toisten eläinten kanssa. Pätkis on tottunut myös lapsiin. Vieraiden ihmisten kanssa Pätkis on varauksellinen mikä tulee esiin haukkumisena, mutta kun se katsoo vieraat ystävikseen se hakeutuu myös vieraiden syliin. Oman perheen kansa Pätkis on ihanteellinen. Ei ole eroahdistunut, eikä tuhoa kotia muutenkaan.

Pätkis on vahvistusta vaille Suomen muotovalio, joten sen kanssa voisi hyvin kiertää myös näyttelyissä. Pöytäkäytös kaipaa treenausta, koska vieraisiin varauksellisuus näkyy myös tässä. 

Pätkis saa mukaansa kaikki tavaransa eikä hinta ole tärkein, mutta Pätkis hakee ehdottomasti loppuiän kotia jossa siitä pidetään hyvää huolta.

patka kuopio

 

 

 

 

skpin

sukoka2  kennelliitto-300x67