A+ A A-

K-PENTUE WEIMARINSEISOJA

Pentue syntyi- born: 15.2.2005

Emä: Woodsman's Starlet

Isä: Welmer's Eppu
-Näyttelyistä sert-show:CC
-Kaer 2x VOI1-field trial: 2x 1st prize in winner class
-Lonkat B-hips B

Ahti kertoi Epusta näin: "Metsällä Eppu oli hyvänä päivänä erinomainen, mutta päivät eivät olleet veljiä Epulla keskenään :(
Vaimon mukaan se on liian viisas koira, se osaa juonitella ja pelailla kuulemma kuin se osaisi ajatella!"

jalostusrekkari Kuva: Ahti Lehtinen

 

METSÄTIEN KAMU "REETU"
-Uros
-Näyttelyt: 2x sert 1x cacib
-Kaer: AVO3
-Lonkat: B/B
-Reetu menehtyi kesällä 2011 vatsalaukun kiertymän seurauksena.

Marian sanoin: "Reetu on ihanan valloittava hurmuri ja herrasmies, jokseenkin satunnaisesti saattaa korvat olla lukkotilassa. Reetu on hirveästi emännän ja makupalojen perään ja joka paikkaan pitäisi päästä mukaan. Ja aina kun silmä välttää niin pehmeimmälle makuupaikalle se hipsii nukkumaan. Mörköjähän Reetu näkee myös satunnaisesti kuten aika moni weimari :) joten niitä täytyy aina välillä hätistää pois omalta reviiriltä murisemalla ja muuten vain ölisemällä."

021

 

METSÄTIEN KONSTA "KONSTA"
-Uros
-Lonkat B/A
-Näyttelyt: 3x SERT
-Aloittelee agility harrastusta

Sonja kertoi Konstasta: "Minun isäni kuvasi Konstaa eräälle tutulle hyvin. Hän sanoi, että hänen toisella tyttärellään on koira ja toisella on Weimarinseisoja. Ei tuota rotua voi koiraksi edes kutsua. ;-)"

konsta

 

METSÄTIEN KULKURI "JURA"
-Uros

Katjan kuvaus Jurasta: "Lasten paras kaveri ja tahtoo aina mukaan ihan minne vain mennään, ja jos ei pääse, piipittää niin kuin vain todellinen lintukoira osaa. Jura on tehokas kärpäskoira ja muutkin hyönteiset käy, erikoistunut myös sisätiloissa hämähäkkijahtiin. Jura menee sinne minne isoveljensä Sisu ja tekee kaiken niin kuin Sisu tekee, joten Jura ei perheen kakkoskoirana juuri omia aivojaan turhalla pähkäilyllä rasita, mutta on toki ihan eri koira, jos on esim. yksin mummolassa hoidossa."

jura

 

METSÄTIEN KIMULI "UTU"
-Narttu

Liisa kertoo Utusta: "Utu rakastaa sängyssä nukkumista ja jossei mieluista petiä heti löydy, petaa yleensä itse."

utu

 

METSÄTIEN KEIKARI "Bobi"
-Uros
-Bobi asustelee Virossa

sl700309

 

METSÄTIEN KAIKU "Nelli"
-Narttu

Nessa kuvailee Nelliä näin: "Nelli on suloinen, vauhdikas ja energinen jokapaikanhöylä, joka
nauttii olla aina siellä missä tapahtuu. Loputtoman huomionkipeä ja
aina valmiina toimintaan, avoin, lapsirakas ja ystävällinen weimari."

img 0549

 

METSÄTIEN KASPER "Kasper"
-Uros
-Näyttelyt NUO/EH
-Lonkat C/D
-Kasper jouduttiin lopettamaan noin 7- vuotiaana, koska se ei tottunut perheeseen syntyneisiin lapsiin, eikä sopeutunut elämäänsä uudessa kodissa.

Kasper Hannan kuvailemana: "Kasperissa on selkeästi kaksi puolta. Välillä tuntuu, että se on maailman viisain koira mutta joskus sen aivot jäävät narikkaan ja todella käyttäytyy sen mukaan. Loppujen lopuksi se on kuitenkin äärettömän ihana ja paras koira kaikista. Kasperin suurin pahe on ruoka. Sille kelpaa aivan kaikki mitä sille antaa...salaatinlehdistä makkaraan. Suurinta herkkua on jugurtti ja sen näkeminen saa kuolahanat auki suihkun lailla :) Mökillä on kaikkein parasta kun saa kalaa, mieluiten vielä sushi versiona. Kasper nauttii jos papa antaa pienen norssin suoraan verkosta. Kalan perkuujätteitä on myös kiva varastaa jos suosiolla ei anneta kunnon kalaa. Sen jälkeen kun Kasper löydettiin varaston katolta! syömästä ämpäristä perkuujätteitä todettiin, että ne on vietävä veneellä viereiseen saareen koska sellaista paikkaa ei ole mistä Kasper ei niitä löytäisi. Uskomatonta kuitenkin, että Kasper on aivan sopusuhtainen ruokahalusta huolimatta, se on vaan niin energinen pakkaus että vararavintoa ei
kerkeä kerääntyä :)"

hannan-kuvia-012

 

METSÄTIEN KIUSAUS "Kira"
-Narttu
-Agility: maxi3
-Näyttelyistä:2x SERT 1xCACIB 2xROP
-Lonkat:C/B
-Kyynärät:0/0

Anu kertoilee Kirasta näin: "Kira tuli meille täyttämään metsästyskoiran mentävää aukkoa laumassa. Toiveissa oli koira, joka omaisi riittävästi riistaviettiä, mutta myös ominaisuuksia mahdollisia muita harrastuksia varten. Tämän paikan Kira on kyllä lunastanut enemmän kuin mallikkaasti.
Metsästyspuolella veri tuppaa vaan olemaan niin kuumaa, että maltti unohtuu monesti mielestä. Mutta vaikka mallikkaat riistatyöt meiltä ehkä vielä uupuvat, on monenlaista saalista kuitenkin kotiin kannettu. Kira on todellakin kaiken riistan koira, linnuista ilvekseen asti. Mutta erityisesti sorsien nouto, kuten uinti muutenkin, on Kiralle mieleen.
Metsästyspuolen lisäksi Kiran kanssa ollaan treenailtu tokoa ja agilityä. Agilityssä ollaan edetty kolmosluokkaan.
Luonteeltaan Kira on kuuliainen, mutta ikuinen kakara. Kotona sitä usein kutsutaankin kuvaavasti Kersaksi.
Se on koira, jonka kanssa on mukava tehdä asioita.
Koira, joka on innokas tekemään asioita.
Suuri energia suurella sydämellä.
Vallaton mieli valloittavassa pakkauksessa."

img 0843

 

TK1 METSÄTIEN KAUHU "Veeti"
-Uros
-Näyttelyt: EH
-Lonkat C/C
-Toko: 3x ALO1

Arto kertoo Veetistä näin: "Veeti on energinen pakkaus jolle on luonteenominaisuuksia jaettaessa ripoteltu tujaus kovuutta, ripaus omistushaluisuutta sekä roppakaupalla elämän paloa joka ilmenee haluna tehdä töitä, joskus jopa omistajan käskystäkin ;)

Veeti on toiminut kohta kuusi vuotta omistajansa opettajana, mitä koirien käyttäytymiseen ja – kouluttamiseen liittyy. Veeti on todella nopea oppimaan mikä aiheuttaa omanlaista päänvaivaa koulutustuokioita mietittäesä. Toko, agility, canicrossing sekä metsästys kuuluvat harrastuksiimme. Valjakkohiihtoakin on kokeiltu ja sitä innolla aiomme tänä talvena jatkaa."

img 0648

 

METSÄTIEN KARISMA "Siira"
-Narttu
-Siira menehtyi alle vuoden ikäisenä, jäätyään auton alle :(

METSÄTIEN KRISSE "Ira"
-Irasta esittely ja kuvia sen omalla sivulla.

sukoka2  kennelliitto-300x67