A+ A A-

L-PENTUE WEIMARINSEISOJA

L-PENTUE s.28.2.2008

Emä: Woodsman's Starlet

Isä:C.I.B FIN MVA EE MVA JV-04 V-06 V-07 V-08 EEV-07 S MVA MIMMTRIX ELOF
-KAER: AVO1-field trial open class 1st prize
-NÄYTTELYT: 4X SERT 3X CACIB JV-04 V-06 V-07 V-08 EEV-07
-LONKAT/ hips: B/B
-Elof menehtyi helmikuussa 2011 vatsalaukun kiertymään :(

mimmtrix

 

METSÄTIEN LOLITA "Lola"
-Narttu
-Näyttelyt:EH
-Lonkat: B/B
-KAER: AVO2
-Agility: Maxi2
-Weimarinseisojakerhon tulokas 2010
-Lola on ssk:n jalostusrekisterissä.

Lola Marin kuvailemana:
"Lola, eli tuttavallisemmin Löllö, on ihana ja ihmisrakas weimari. Lola on luonteeltaan nöyrä ja helppo koira, mutta tarmoa ja energiaa löytyy tarvittaessa kuin pienestä kylästä. Lolasta saa aina leikkikaverin, eikä tämä tyttö kyllästy ikinä kepinheittelyyn!
Syksyllä 2009 Lola seisoi jo hienosti fasaaneille ja odotammekin jo intopinkeänä seuraavaa tilaisuutta päästä harjoittelemaan metsästystaitoja.
Lola on myös aloitteleva agilitykoira."

temen-uimakoulu-021

 

 

METSÄTIEN LEIDI "Leidi"
-Narttu
-KAER: 2x NUO2 AVO3
-Näyttelyt: 3x SERT, 1xCACIB, 3xROP
-Weimarinseisojakerhon 2009 tulokas
-Lonkat A/B
-Kyynärät 0/0

Margit ja Erno kertovat Leidistä:
"Leidi on nimensä mukaisesti todellinen "lady", edelleenkään kovalla pedillä nukkuminen ei onnistu ilman pieniä mutinoita. Leidi on ensimmäinen seisojamme ja tähän asti metsästys/koepuoli on ollut opettelua niin koiralle kuin erityisesti ohjaajalle. Joka tapauksessa jonkinlaisia tuloksiakin on saatu jo aikaan ja seuravaa kautta AVO luokassa jo odotellaan. Leidi on aloittanut myös agilityn treenaamisen, vauhtia riittää sielläkin... "Sata lasissa sählätään mutta joskus onnistutaankin!"

leidi paa

 

 

METSÄTIEN LUMINA "Reeta"
-Narttu

Kati kuvailee Reetaa näin:
"Metsätien Lumina alias Reeta on verraton perhekoira. Sisällä Reeta makailee tyytyväisenä omalla petillään tai touhuaa 2,5 vuotiaan Oton kanssa. Ulkoilusta Reeta nauttii mielellään metsässä vapaana juosten. Todellinen käyttötarkoitus eli metsästys on jäänyt vielä vähemmälle. Kiinnostusta riistaa kohtaan on, mutta ensimmäistä oikeaa seisontaa odotellaan vielä. Hidas herääminen riistalle on mahdollisesti kokemattomien omistajien vika , jospa se viimeistään syksyllä 2010 onnistuisi."

reeta

 

METSÄTIEN LORE "Lore"
-Uros
-Lonkat: A/A
-Kyynärät: 0/0
-Näyttelyt: EH

Lore Helin ja Harrin kuvailemana:
"Loresta sai Harri metsästyskaverin ja Heli sen kaivatun sylikoiran.Reilun 35 kg:n painolla kun on niin kiva välillä syliin kiepsahtaa. Öisinkin
voi yhtäkkiä tuntea jumpsahduksen kun koira pudottautuu nukkumaan
jalkojen päälle. Pupuja ja lintuja haetaan ja välillä seisotaan kantojakin.
Ja ne möröt! Nyt keväällä 2010 opittu paremmin uimaan, myös sisko-tyttöä
käydään välillä kiusaamassa.
Motto: Älliä riittää, vaan korvat ei aina kuule."

helmi-maalis-2010-184

 

 

METSÄTIEN LINDA "Dina"
-Narttu

Sivi kuvailee Dinaa näin:
"Metsätien Linda eli Dina on yllättänyt omistajansa monipuolisuudellaan. Vauhtia ja tilanteita piisaa sekä energiaa ja uteliaisuutta loputtomiin. Tarkkaavaisuus ja kuuliaisuus ovat Dinalla ominaisuuksia, joista emäntä saa olla ylpeä. Riistavietti on kova. Toiveissa olisi vielä "vähän" malttia lisää ja käsijarru!! Muutamia onnistuneita seisontoja, törmäyksiä, ryntäyksiä ja niitä mörköjä... Sorsametsällä on onnistuttu ja jäniksiä jäljestetty. Tulevana syksynä tulee toivottavasti kanalintukokemusta lisää. Dinasta tuli vesipeto vasta kesällä 2010 :D . Kotona Dina on kova vahtikoira, sohvanvaltaaja sekä kokkikakkonen. Todellinen persoona :)"

dina

 

 

METSÄTIEN LIANA "Kira"
-Narttu
-Lonkat: C/B
-Kyynärät: 0/0
-Näyttelyt: 1x SERT 1xVSP

Mika kertoo Kirasta:
"Kira saapui imemään oppia isotädiltään metsästyksen saloista ja kovasti pieni neiti imussa ahersikin. Kiran koulutus olikin huomattavasti helpompaa kun oli osaava koira esimerkkinä ja Kira imi itseensä kaiken sen – mitä isompi ensin sitä pienempi perässä. Toki Kira on myös luonteeltaan ollut paljon pehmeämpi kouluttaa kuin kovapäisempi isotätinsä, mutta luonnetta ja karskiutta mimmistä silti löytyy. Kiran kanssa puuhastellessa vauhtia riittää ja mittaa on myös velipojan kanssa kisaillessa otettu. Metsästyksen oppia ja kokemusta Kira on jo ennättänyt saada viime syksyn (-09) linnustuksesta. Kiran seisonnalta jo pari teertä syksyn saldoksi saatiin ja tänä syksynä odotukset on jo korkeammalla. Metsästyksen pohjia hiottaessa ei näyttelyihin olla juuri suunnattu, mutta kaikki aikanaan..."

kira

 

 

METSÄTIEN LUMO "Sumu"
-Narttu
-Näyttelyt:1x SERT 1xROP

syyskuu-10-032

 

METSÄTIEN LENNI "Lenni"
-Uros

METSÄTIEN LUMIKKI
-Narttu

 

 

sukoka2  kennelliitto-300x67