A+ A A-

Ceristä ja Onnista C.I.B

Lokakuun lopussa piipahdimme oman kääpiöni Cerin ja kasvattini Onnin kanssa näyttelyreissun Unkarin Komaromiin haaveissa ensimmäinen C.I.B kasvatti.  Komaromissa pidettiin kolme kansainvälistä näyttelyä eikä riemulla ollut rajoja kun Onni valittiin heti perjantaina ROPiksi Harri Lehkosen toimesta ja pääsimme viettämään C.I.B bileitä ensi yrittämällä. Oma narttuni Ceri oli VSP ja näin yhden CACIBin päässä C.I.B tittelistä.

Lauantaina bileet jatkuivatkin sitten Cerin inttibileillä. Ceri oli jälleen VSP ja sai viimeisen vaadittavan Cacibinsa. Onnille perjantailta pu2, sert ja varacacib.

Sunnuntaina jännitimme sitten mahdollista Unkarin valioksi tulemista molempien koirtien osalta. Unkarin valioksi vaatii myös valio kolme sertiä, joten kun molemmilla oli kaksi sertiä pohjalla oli molemmilla myös valioitumismahdollisuus. Onni ei kursaillut asian kanssa vaan korjasi potin kotiin ollen jälleen ROP ja näin ollen uusi HU MVA. Cerillä ei ollut ihan yhtä hyvä tuuri, vaan sunnuntain tulos VAL ERI2 jätti valion arvon odotteemaan tulevia reissuja...

onni cib

C.I.B, FI MVA, SE MVA, EE MVA, LT MVA, HU MVA, EE JMVA, LT JMVA, LV JMVA, RU JMVA, BALT JMVA, LV JV-16 METSÄTIEN MINI CORONADO "Onni"

ceri cib

C.I.B, FI MVA, SE MVA, LT MVA, LV MVA, EE MVA, BALT MVA, EE JMVA, LT JMVA, RU JMVA, LT JV-16, EE V-16 A'DREAMS BLACK XENJA "Ceri"

 

Tämä pariskunta onkin seuraavan pentueemme vanhemmat. H-pentuettamme yritetään laitella alulleen marraskuussa...

sukoka2  kennelliitto-300x67