A+ A A-

Vuoden 2018 ensimmäinen pentue laitettu alulle

Tänään laitoimme itämään vuoden 2018 ensimmäisen pentueen kun kasvattini Metsätien Mini Coronado ja oma kääpiöni A'Dreams Black Xenja saivat toisensa. Odotamme mahdollista pentuetta siis syntyväksi tammikuun puolivälissä.

Vuosi 2018 tulee olemaan monessa mielessä kennelillemme erityinen. Ensi vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä kun olemme kasvattaneet ensimmäisen pentueemme. Tuo pentue oli karjalankarhukoiria ja jäi sillä erää ainoaksi laatuaan narttumme sairastuttua myöhemmin. Jännityksellä odotamme vieläkö meille joskus karhukoirankin pentuja siunaantuisi. Ainakin se on käyttöominaisuuksien puolesta mahdollistu, kun nykyinen narttumme Piitu on alkanut nyt hirvellä toimimaan ja kaatokin sille on jo saatu loistavan työskentelyn päätteeksi tehtyä. Tulevaisuus näyttää...

Vuosi 2018 tulee olemaan myös penturintamalla kennelillemme ennen näkemättömän kiireinen. Vuoden 2017 pentueiden mentyä enemmän ja vähemmän pieleen yritämme uusia ne yritykset ja samaan syssyyn laitetaan tulille vuodelle 2018 suunnitellut pentueet. Mikäli tällä kertaa onnistumme pentuja saamaan aikaiseksi riittänee niitä kaikille tänä vuonna ilman jääneille. Toivottavasti varaajat ovat pysyneet mukana. Toivoisinkin että kaikki ketkä edelleen pentua odottelevat ottaisivat yhteyttä siinä vaiheessa kun kotisivuille tulee ilmoitus että pentue on laitettu aluilleen.

Ensi viikonloppuna vietelläänkin kasvattien kanssa pikkujouluja ja kisataan jo perinteeksi tulleet kennelmestaruudet. Varokaa Rautalammilla, Metsätienläiset saapuu! :)

sukoka2  kennelliitto-300x67