VOITOSTA KÄYTTÖVALIO

voittoajossa

Suomenajokoiramme Furumossen's Voitto (kuvassa 9kk) saavutti viimeisen ykköstuloksen ja sitä myöten saa käyttää nimensä edessä titteliä FI KVA. Isännältä ei tosin nälkä tunnu loppuvan kesken sillä nyt haaveillaan tähtivalion arvosta, nähtäväksi jää :)

 

Jyväskylän KV näyttelyssä kasvateistamme loisti juuri 9 kuukautta täyttänyt Metsätien Wojak "Wilho". Wilho täräytti komeasti heti ROPiksi asti saaden siten myös ensimmäisen sertinsä.

wilho jkl

 

 

Tänä vuonna weimarimestiksissä meitä edusti vain kaksi kasvattia. Nuoriso ei kokenut vielä olevansa  valmis koitokseen ja vanhemmista osalla oli muuta menoa, osa on jo koeuran taakseen jättäneet. Metsätien Ragazzo ei lintua tällä kertaa löytänyt. Aiemmin mestiksen kertaalleen voittaneen Metsätien Pyryn tulos AVO3 ja sijoitus kolmas.

pyry noutaa

 

 

Messarissa meillä tänä vuonna edustusta kolmessa eri rodussa.

 

Slovakeja edusti yhteisomistuksessani oleva uros Usko. Uskolle lauantailta uusi Helsinki voittaja-18 titteli. Sunnuntaille päätimme tehdä suunnitelmiin muutoksen. Usko oli kyllä ilmoitettu myös näytelmiin, mutta päätimme viedä sen kuitenkin kokeeseen, kun sille paikan sinne saimme. Usko saavutti muutamaa viikkoa aiemmin AVO2 tuloksen joten haaveissamme oli saada se toinen valioiva tulos. Tällä kertaa oli kuitenkin tyytyminen kolmoseen, joten valioituminen antaa vielä odottaa itseään.

uki

 

Weimareista kehässä piipahti lauantaina Pyry saaden tuloksen KÄY eh1

Sunnuntaina juniorivoittaja.18 tittelin nappasi sijoitusnarttuni Metsätien Wendetta

wendy voittaja

 

Sekä viikonlopulta lähes täyden potin napannut Metsätien Milla joka la ROP-VET VSP HEVV-18 sekä HEV-18 ja sunnuntaina VV-18 PN3 ROP-VET

milla voittajissa

 

Kääpiöissä Launtailta tittelin nappasi oma kääpiöni Hippi ollen ROP-VET PN3 HEVV-18

hippimessari

 

Joulukuun alussa pidimme myös jo perinteeksi muodostuneet kennelin pikkujoulut. Tänä vuonna kennelmestisten voittajaksi tiukassa kisassa kruunattiin Metsätien Romina. Kisa oli todella tiukka ja voittajakanditaatteja oli useita. Myös kahden edellisen vuoden mestari Pohjanpoika sekä molemmat Slovakit tekivät hienoa työtä. Yksi hienoimmista tuloksista oli 10 kuisella Wojakilla, joka sekin olisi helposti voitu kruunata päivän voittajaksi. 

Tänä vuonna parhaasta koetuloksesta palkittiin Metsätien Romina ja parhaasta näyttelymenestyksestä Metsätien Milla. Valiotauluja jaettiin kolme kun Romina, Pohjanpoika ja Mini Fendi saavat lisätä nimensä eteen FI MVA kirjaimet.

Kasvatinomistajat järjestivät kasvattajalle pienoisen shokin, kun olivat hommanneet joululahjaksi toisellekkin koiralleni tutkapannan. Pitkin syksyä harmaita hiuksiani revittyäni kun tieto oli vain toisen koiran liikkeistä, päättivät pelastaa loppukauden ja saivat kyllä yllätettyä täysin. Iso iso kiitos vielä kaikille <3

Tämä syksy onkin nyt sitten (suunniteltujen)  jahtien osalta kasvattien kesken paketissa. Tänä vuonna teimme kolmessa eri paikassa yhteensä kuusi eri jahtia ja ai että voi sanoa että hyvässä seurassa kyllä viihtyy! Näiden jahtien jälkeen uskallan myös sanoa että kasvatustyö on menossa oikeaan suuntaan :) Iso kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja ihanaa, riistarikasta uutta vuotta kaikille!