Martasta JVA ja muita tuloksia

marttajva

Metsätien Martta on saavuttanut viimeisen voittajaluokan ykkösen verijäljeltä ja saa näin tituleerata itseään FI JVA toisena weimarina Suomessa. Paljon paljon onnea Minna ja Martta ja kiitos aktiivisuudestanne :)

 

 

sisuviro

Toukokuun lopulla Metsätien Ragazzo kävi esiintymässä Viron maalla tuoden mukanaan sertin ja ollen ROP. Paljon onnea Sisu ja taustajoukot :)

 

 

milla

Toukokuussa Metsätien Milla kävi Venäjällä Viipurissa ja tuomisina oli uusi Venäjän veteraanimuotovalio. Milla pyörähti myös Viron voittajassa ollen PN2 ROP-VET ja EEVV-19.  Paljon onnea Raija ja MIlla :)

 

 

 

marttasert

18.5 Siilinjärvellä saatiin jälleen uusi serti voittaja kun Metsätien Xcellence avasi serti tilinsä vain vuoden ikäisenä. Martta oli myös PN3. Samassa näyttelyssä Rop Metsätien Slaptoji, PN2 ja rop-vet Metsätien Nala, sekä pn4 Metsätien Sirena. Tytöt esiintyivät myös kasvarilla ROP ryhmäksi saaden kp:n. Paljon onnea ja kiitos neidit ja rouvat :)

 

ukiposettaa

Kesäkuun toisena viikonloppuna piipahdimme Latvian voittajaan josta nappasimme mukaamme liki täyden potin. Slovaki herramme Usko oli ROP saaden mukaansa uuden Latvian voittaja-19 tittelin.

Kääpiöissä äiti ja tytät laittoivat parastaan. Metsätien Mini Fendi VAL ERI1 SA PN2 SERT VARA-CACIB (=CACIB) LV MVA, sekä A'Dreams Black Edina VET ERI1 SA VET-SERT LV&BALT VMVA ROP-VET LVVV-19. Samaiset kääpiöt myös viron voittajissa hienosti Fendi VAL ERI1 SA PN2 VARA CACIB JA Hippi VET ERI2 SA

 

 

 

Kesäkuun