Syksyn kuulumiset

Kotisivujen päivittelyt on kyllä nyt pahasti unohtuneet ja uutisten päivittely jäänyt tuonne facen ja instan puolelle. Kannattaa siis ottaa meidät siellä seurantaan jos uutiset haluaa tuoreempina :) Tässäpä kuitenkin syksyn kuulumisia.

 

 

Ensimmäisen Slovakipentueemme ensimmäinen näyttelykäynti on tehty. Lempi oli Kajaanin pentunäyttelyn ROP-pentu sydäntä lämmittävällä arvostelulla.

lempiekanayttely

 

 

Karhukoiramme Iilijärven Piitu on tehnyt alkusyksyn hienoa tulosta. Elokuussa Piitu oli mukana Virossa KV näyttelyissä ja ottikin sieltä mukaansa Viron sertin ja Cacibin. Kokeissa Piitu on tälle syksyä startannut kahdesti, tuloksina HIRV2 ja HIRV1. Tämän ykköstuloksen myötä Piitu saa nyt kirjoittaa nimensä eteen FI& EE MVA.

Piituliike

Piitu

 

 

Kääpiöpinseri sijoitusnarttu Ajawixen's Envy me oli myös mukana tuolla elokuun Viron reissulla ja kehässä ensimmäistä kertaa kaksi vuotta täytettyään. Envyhän on Viron juniorimuotovalio joten kun heti ensi yrityksellä napsahti Viron serti niin myös Envy saa tituleerata itseään jatkossa Viron ja Suomen muotovalioksi. Envyllä myös CIB kello lähti lähti Virossa käyntiin.

envy liike

 

 

 

Kääpiökasvattini Metsätien Mini Cinnamon saavutti tokon ALO1 tuloksen.

manupose

 

 

Entinen sijoitusnarttuni Metsätien Romina käväisi kaer kokeessa tekemässä VOI2 tuloksen.

miinaykkonen

 

 

Sijoitusnarttuni Metsätien Wendetta saavutti kaer  NUO1 86pst tuloksen.

wendy seisonta

 

 

Tämän vuoden junkkarissa emme pellolla onnistuneet, joten parhaasta tuloksesta vastasi Metsätien Xcellence ollen ulkomuotokatselmuksen VSP

marttasert

 

 

 

 

Suru-uutisiakin olemme tälle syksyä saaneet. Ruotsintuonti sijoitusweimarini Skytten's Primator Diamant eli tuttavallisemmin Kirppu on poissa. Kirppu kerkesi vielä avata tämän kauden jahtireissun upeasti seisomalla heti ensimmäisenä jahtiaamuna kaksi teertä eräksi. Makkaratulien jälkeen Kirppu alkoi kuitenkin turvota ja diagnoosi oli selvä, vatsalaukunkiertymä. Ikävä kyllä Kirppu oli tuolloin liian kaukana sivistyksen parista että sieltä olisi ajoissa hoitoon keretty. 

Kirppu on ehdottomasti hienoin weimari mitä olen koskaan metsällä nähnyt. Sen haun laajuus ja hakuvauhti oli hyvin epäweimarimaista, se ei jättänyt ketään kylmäksi näillä ominaisuuksillaan.  Myös luonteeltaan Kirppu oli hyvin helppo weimari, oikea kainaloinen. Selvää on että Kirppu jätti ison kolon weimarimaailmaan, mutta oli koira joka tullaan muistamaa ja josta riittää tarinoita. Iso kiitos Kirpun sijoituskodille yhteistyöstä ja vielä kerran suuret osanottoni isoon menetykseenne.

kipe hakee