R-PENTUE WEIMARINSEISOJA

 

R-PENTUE synt. 8.4.2015 4urosta ja 2 narttua

 

 

Emä: FI & EE MVA FI JV-12 SEMPER ADAMAS DURLINDANA "Isla" Islasta tietoa voit löytää enemmän sen omalta sivulta.

isla-kehss

 

Isäksi olen valinnut tähän mennessä menestyneimmän pentueeni isän Rivenwil Alabama Slammer:in "Allyn"

Allyn ja iran pentueeseen syntyi 7 pentua joista 4 on jo palkittu kaer kokeissa ja ainakin vielä yhden uskon saavan ensi syksynä helposti koetuloksensa. Pentue on kokonaisuutena hyvä luontoinen ja siellä on myös kauniita koiria.  Useita serteja/cacibeja ja ryhmä sijoituksia saavutettuna. Siksipä kun kennelliitto muutti siemennys säännöksiään ja minulle tarjoutui mahdollisuus siementää Isla nyt jo edesmenneen Allyn siemenillä, asiaa ei tarvinnut kahta kertaa miettiä. Kävin itse aikoinaan Allyyn Irlannissa tutustumassa ja pääsin sen kanssa myös metsälle. Se oli kertakaikkiaan täydellinen paketti. Upeat käyttöominaisuudet, niin komea ja upea luonteinen uros. Kun näin Allyn viimeisen kerran reilu kymmen vuotiaana, se sairasti syöpää johon menehtyi hetki sen jälkeen noin pari vuotta sitten.

Isä: Am Mva & Ir Mva & GB Mva & C.I.B & C.I.E. Rivenwil Alabama Slammer (JW,CD, JH, V)

alabama-winning-best-in-show-at-the-weimaraner-club-of-ireland

Synt. 12.12.2002 Korkeus 66cm Paino 36kg Lonkat: 5:6 (= C)

Tuloksia: 2 x All Breed Championship Best in Show's 2 x Specialty Championship Breed Best in Show's 2 x reserve All Breed Championship Best in Show 2 x 3rd placement All Breed Best in Show's 1 x 4th All Breed Best in Show 13 x Group 7 wins 4th Placement Gundog Group Southern Counties (England)2004 Champion Stakes winner Southern Counties 2007 Annual Champion 2007

Annual Champion 2008

Celtic winner 2006

Celtic winner 2008

Obedience Companion Dog Title issued by American Kennel Club Junior Hunter Title issued by American Kennel Club Versatile rating issued by American Kennel Club Certificate Gundog Qualifying At The German Pointer Club of Ireland Open Field Trial

Ally on voittanut ensimmäisenä weimarina Irlannin weimarinseisojakerhon järjestämän kaer-mestaruuden=) Aikaisemmin kyseisen tittelin on vienyt joko lyhytkarvaiset- tai karkeakarvainen saksanseisoja. Tällä pojalla siis potku riittää kisata saksanseisojiakin vastaan:))

Allyn isä on yhdistelmä Englantilaisia käyttö- ja näyttökoiria johon on yhdistetty Australialaista Ghostwind verta. Äiti on upea Smokeycity Rivenwil Revelation joka on tuotu Enlantiin jenkeistä. Myös emässä yhdistyy upeasti niin näyttely- kuin käyttöpuolikin. Allyn emän isällä on 55 valio jälkeläistä ja emän emä oli vuonna 1996 "top producer" narttu jenkeissä. Ally on perinyt esi-isiltään upean ulkomuodon ja rakenteen mikä näkyy mm sen erinomaisissa liikkeissä.

ally-ja-sorsa

METSÄTIEN ROMINA (narttu)

-Sijoituskoiramme

-2xSERT, 1xCACIB

-HD A/A

-ED 0/0

-Kaer: NUO1

 MIINAPOSE

METSÄTIEN RENA (narttu)

-3x SERT. 1x CACIB Suomesta

-HD A/B

ED 0/0

renapose

METSÄTIEN RAGAZZO (uros)

-3x SERT, 1x CACIB Suomesta

-lonkat B/B

-kyynärät 0/0

-LTE 125+++

ragazzo

METSÄTIEN REMONDO (uros)

remondo

METSÄTIEN ROMA (uros)

roma

METSÄTIEN ROMEO (uros)

romeokolme