KK Slovakianseisojan pennut

KK SLOVAKIANSEISOJAN PENTUE SUUNNITTEILLA 2021-2022

Emä: Metsätien Slovenly Lotta HD B/B ED 0/0 Näyttelyt ERI, SA Kaer NUO1
Pentueen_isä
Isä. Esko z Milhostovskÿch polï HD:B/B ED 0/0 Saksan jalostus uros listalla.

Alkuperäinen suunnitelma oli käyttää Esko Lotan emälle, ja sitä yritettiinkin pakastesiemennyksellä. Kaikki meni aivan nappiin, mutta Nadia jäi silti tyhjäksi. Ell mukaan siemennyksessä ns luonnonvalinta jää kokematta ja on mahdollista etteivät Nadia ja Esko ole välttämättä sopiva pari. Näin ollen päätin vaihtaa emäksi Nadian Lotta tyttären. Uskon ettei yhdistelmä ainakaan huonommaksi mennyt. Myös Lotalla on huikea nenä löytämään riistaa, se seisoo ´tiukasti, nostaa vapautuneesti ja noutaakin hyvin aina sille päälle sattuessaan 😀

Myös Eskon omistaja kehuu sen nenää, hyvin löytyy riista myös Eskolla. Eskon taustoista löytyy lk saksanseisojaa, joten uskon etteivät nämäkään pennut jalkoihin jää pyörimään. Lotalla ja sen sisaruksillahan on hienoa tulosta kokeista jo ensimmäisenä syksynään. Lotalla ja sen toisella siskolla NUO1 tulokset ja kahdella mulla NUO2 tulokset. Aika huikeaa ottaen huomioon että tämä on vasta toinen slovaki pentue Suomessa koskaan.

Myös Esko on menestynyt Saksassa metsästyskokeissa ja jahka koronasta päästään, uskon että myös näyttelyissä se tulee menestymään.