KK Slovakianseisojan pennut

KK SLOVAKIANSEISOJAN PENTUE TOIVEISSA 2022-2023

Emä: Metsätien Slovenly Lotta HD B/B ED 0/0 Näyttelyt Multi mva, multi voittaja Kaer NUO1, AVO1 Jalostusrekisterissä numerolla2
Pentueen_isä
Isä. Esko z Milhostovskÿch polï HD:B/B ED 0/0 Saksan jalostus uros listalla.

 Lotan emä Nadia on ollut rodun edelläkävijä Suomessa. Se on saavuttanut sekä koe-, metsästys- että näyttelypuolella huikeaa menestystä. Sen haku on iloista, vauhdikasta ja kohtuu laajaakin. Sillä on aivan uskomaton nenä. Ei ole ihan yksi eikä kaksi kertaa kun Nadia on löytänyt riistaa moneen kertaan kolutulta ja tyhjäksi luullulta alueelta. Ilokseni voin sanoa, että ei ole sattumaa, että Lotta on jalostusrekisterissä numerolla 1 olevan äitinsä perässä siellä heti numerolla2. Lotta on perinyt hienosti äitinsä ominaisuuksia ja myös sillä on ollut ilo metsästellä ja käydä kokeissa. Lotta mm sijoittui vuoden 2021 ladies trialissa kolmanneksi heti kahden saksanseisojan perään.

Lotta on avoin ja ystävällinen kaiken ikäisille ihmisille. 

Myös Eskon omistaja kehuu sen nenää, hyvin löytyy riista myös Eskolla. Eskon taustoista löytyy lk saksanseisojaa, joten uskon etteivät nämäkään pennut jalkoihin jää pyörimään. 

Myös Esko on menestynyt Saksassa metsästyskokeissa ja jahka koronasta päästään, uskon että myös näyttelyissä se tulee menestymään. 

Eskon paras ystävä on perheen vuoden ikäinen vauva, jonka kanssa se jaksaa kärsivällisesti ja varoen leikkiä tuntikausia.

Tämä pentue toteutetaan näillä näkymin seuraavaan juoksuun, jota odotellaan alkavaksi noin elokuun tienoilla.