Weimarinseisoja pentueet

Weimariastutus noin syyskuu 2022

Isä: Metsätien Wojak "Wilho"

HD B/B ED 0/0 Näyttelyt: 3x SERT, Cacib Kaer AVO2

Emä: Metsätien Ziizuz aim thö ounli one "Manta"

HD B/B ED 0/0
Näyttelyistä SERT

Tämä on ensimmäinen weimaripentueeni jossa molemmat vanhemmat ovat omaa tuotantoani. Sanomattakin siis selvää, että se on minulle kovasti erityinen. Manta on sijoituskoirani Iisalmessa ja Wilho asustelee Siilinjärvellä.

Olen ollut molempien koirien kanssa paljon tekemisissä, joten tunnen ne hyvin. Molemmat ovat luonteeltaan avoimia, mukavia weimarinseisojia. Ne ovat kauniita koiria joilla myös metsästysominaisuudet ovat hyvin hallussa. Manta on jalostustarkastettu puolitoista vuotiaana josta se sai laatumaininnan erinomainen ja se on käynyt yhden virallisen näyttelyn tuloksella ROP & RYP2,  Wilholla on näyttelymenestystä kertynyt enemmänkin.

Myös metsästyspuolella tykkään molemmista koirista paljon. Wilholla on kaer tulos AVO2 ja uskon sen yltävän vielä parempiinkin tuloksiin jahka kokemusta kertyy lisää niin ohjaajalle kuin koiralle. Manta on kokeessa käynyt vain kerran ja se oli silloin niin väsynyt ettei kokeesta tullut mitään. Olen kuitenkin sen kanssa puuhaillut sen verran, että osaan kertoa sen haun olevan keskiverto weimaria laajempaa ja vauhdikkaampaa, se löytää ja seisoo linnut, eikä sillä ole peräänmenoviettiä. Molemmat koirat nostavat linnut hyvin ja varsinkin Manta todella räväkästi.

Kaikki pentumme saavat elämänsä alkutaipaleelle asianmukaiset eväät.

 Ne on madotettu useampaan kertaan, eläinlääkärin tarkistamat ja mikrosirutetut. Pentumme elävät keskellä perheemme arkea, tottuvat lapsiin, toisiin koiriin ja elämisen ääniin. Ne ovat autoilleet jo useampaan kertaan ja tottuneet ihmisen käsittelyyn. Mukaansa pennut saavat  pentupaketin, joka sisältää liki kaiken sen mitä pentu alkuun tarvitsee, rekisteritodistuksen mikäli ne ovat jo valmiit, muutoin postitamme ne perässä sekä kasvattajan 24/7 tuen sekä kirjalliset ”käyttöohjeet”.  Myöhemmin toivoisin näkeväni kaikkia kasvattejani ja kuulevani kuinka elämä on lähtenyt sujumaan ja varsinkin sen jos ei ole lähtenyt, apua kannattaa pyytää mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään. Järjestän myös pentutreffejä ja -koulutuksia omistajien toiveiden mukaisesti.

Tervetuloa hulvattoman hauskaan Metsätien koiran omistajajoukkoon! Meillä on aivan mielettömän mahtavia kasvatin omistajia ja siksipä näyttelyreissut, koulutukset ja kasvattitapaamiset ovat todella mukavia päiviä ja niitä jaksaa aina odottaa. Saat varmasti koiran lisäksi myös tukun uusia ihania ystäviä ja kaverijoukon jonka kanssa harrastaa uuden koirasi kanssa yhdessä 🙂